ПОВЕРНІМ НІМЕЧЧИНІ ЛЮДСЬКІСТЬ

У царині звірят є певний розподіл на хижаків та мирних. Цей розподіл інколи характеризується способом відживлення — м’ясом чи рослинами. Звірята родяться такими якими вони є. Хоча є хижаки які перетворюються на мирних і увічливих, наприклад перетворення вовків на песиків. Чи таке можливе з москалями?  Думаю що ні.                                                                                          

Церква каже, що відрізняє людей від звірят це душа. Я вірую-чий, але у це не вірю в абсолютних вимірах. Є люди без душі. Можливо москальський президент Владимір Путін родивсь з душею але він її  втратив через атрофію – брак користування нею.  Під риском називатися ксенофобом я припускаю, що є і нації хижаки, агресори з природи чи з виховання та  народи засадничо мирні. Не знаю чи це біологічні причини чи історично традиційні та на підставі виховання і культури. Українська мати вчить любити, москальська вчить нападати.                                                                                                    

До хижаків належать історично москалі, серби і німці та хіба інші.            

Сьогодні будемо розглядати німців бо у них великі вибори у вересні цього року. Без порівняння з найбільш вражаю-чим  німецьким хижаком в історії, Ангела Меркель відходить від влади у вересні але її партійні прибічники Християнського Демократичного Об-єднання  дуже активно змагаються за владу. Її міністр закордонних справ пан Гайко Маас як і пані Меркель відзначилися погано, зокрема мабуть тим, що вони тісно товаришували з агресорами, а нехтували жертвами. Тобто разом з Москвою будували Північний Потік 2 і дослівно відмовились допомагати Україні у будь якому відчутному оборонному способі, вказуючи тільки на дипломатичні шляхи. Подібно допомагали хижакові авторитарній коаліції Сааді Аравії, Єгипту, Арабських Емеритів переводити геноцид у Ємені.                                                                                    

Правда Ангелу Меркель намагались представити як глибоко релігійну людину, дочку християнського пастора але в основному вона була суворою, жорстокою і не проявляла християнської любові до слабших чи допомоги жертвам. Характер Німеччини не зміниться якщо прийде до влади інший представник її Партії.                                                                          

Найбільш потужним опонентом  до партії Меркель це Партія Зелених. Про цю партію знаємо, що вона проти Північного потоку, правда з міркувань екології,  і за допомогу Україні не тільки у захисті довкілля але достарчанню оборонного приладдя.                                                                    

Українська еміграційна спільнота у Німеччині чисельна хоча в більшості не громадянська і тому не виборча. Одначе це не означає, що вона не зможе допомогти у просуванню Партії Зелених шляхом інформаційним, а не агітаційним. Спершу потрібно чітко визначити свої наміри інформатора, не протегувати одну чи другу партію, а просто ширити інформацію про погані дії партії Меркель і її спів-партійців.                                                                    

Я не збираюся описувати стратегію підходу до німецького виборця. Можу тільки подати деякі пропозиції з точки зору спостерігача  німецької світової спільноти. Німці велика нація. За обчисленням в США американці котрі свій родовід знаходять у німецькій нації майже 50  мільйон. Це найбільша етнічність але мабуть найменш впливова політично. Німці мають бажання бути загально прийнятими позитивно у світовій спільноті. Вони становлять мабуть найбільшу кількість туристів у світі. Цей німецький космополітизм можна і треба використовувати у виборах. Світ зацікавлений довкіллям та небезпекою дальшого світового екологічного забруднення. Незважаючи на техніку Північного потоку, москальський газ найбрудніший у світі. Німеччина Меркель відома по цілому світу як така що солідаризувалася з агресорами. Для німецької світової репутація потрібно регабілітації і тому найкраще позбутися не тільки Меркель але її однопартійців та на їх місце прийняти глобалістів Зелених. Тоді Німеччина дійсно буде провідною нацією в політичній та економічній площинах в очах світу, що дуже важливе для пересічного німця.                                                                                                   

Цих кілька думок, але треба освідомити собі що для України конечним, щоби Німеччина стала більш приятелем жертви України, а менш другом її найгіршого ворога. Це допоможе також у переговорах, щодо війни на Донбасі і повернення Криму.  Українська діаспора у Німеччині колись була переважно політичною, не трудовою, але дещо замкнута у своєму гетто. Фактично це зовсім розминулося з завданням діаспори. Діаспора Цепелінстрассе була патріотичною але не впливовою у Німеччині. Час прийшов розбудовувати впливову діаспору у Німеччині для впливу та допомоги.                                                                              

18 червня 2021 року                                              Аскольд С. Лозинський