ЗБІРКA ТВОРІВ ПРОВІДНИКА ОУН СТЕПАНА БАНДЕРИ

29 СІЧНЯ В ПРИМІЩЕННІ ЦЕНТРУ НАЦІОНАЛЬНОГО ВІДРОДЖЕННЯ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЗБІРКУ ТВОРІВ ПРОВІДНИКА ОУН СТЕПАНА БАНДЕРИ

 

2 лютого 2021

 

Перше таке видання побачило світ у 1978 році завдяки Степану Ленкавському і Данилу

Чайківському. У 1999 році книгу перевидали в Україні видавництво «Відродження» (Василь Іванишин) та Інститут національного державознавства (Михайло Ратушний). Від того часу «Перспективи української революції» стали раритетом.

 

На зламі 2020 і 2021 року нове видання побачило світ у видавництві «Наш формат»

(Владислав Кириченко). На відміну від попередніх ця книга доповнена іменним та географічними покажчиками, глосарієм рідковживаних, малозрозумілих і діалектних слів, а ще фото та інформаційними матеріалами.

 

Презентували книгу видавець Віктор Рог, упорядник Микола Посівнич та

автор передмови до цього видання Олександр Сич.

 

Особливу подяку було висловлено тим людям, які найбільше організаційно і фінансово долучилися до цього видання, а саме: Юрію Сиротюку — голові Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень», «Культурно-освітній фундації Дмитра і Марії Гулей» при Фундації «Будучність» та Дослідному Інституту «Україніка» (Канада), родині Борців (Австралія), Роману й Тетяні Захарякам (Австралія), Одарці Брецко і Тереновому Проводу ОУН (б) (Австралія), Михайлу Ратушняку – голові Ліги підприємців «Українська справа», Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини.