РУМІНАЦІЇ

Євангельський проповідник і колись кандидат у президенти Пат Робертсон нещодавно розкрив зміст його розмови з Богом, під час якої Бог сказав, що Дональд Трамп буде переобраний президентом, хаос, громадянський безлад і навіть вбивство буде слідувати, а потім час, як ми знаємо, закінчитьсяб тобто буде кінець світу. З огляду на те, що Проповіднику Пету 90 років і, ймовірно, дещо важко чути, ми не можемо бути впевнені, що проповідник не пропустив просте слово на кшталт “якщо”, як у “якщо” Трамп буде переобраним відбудуться наступні події. У будь-якому випадку послання Робертсона, можливо, всупереч його намірам, було підсвідомо більш імовірно, щоб заохотити людей голосувати за Джо Байдена, якщо б тількиб щоби уникнути хаосу і продовжувати наше життя, тому що життя є найдорожчим даром від Бога.

 

Фінальні президентські дебати були бажаним перепочинком від попереднього цирку. Це також було доказом того, що якщо наставити належним чином ви можете отримати навіть п’ятикласника поводитися. Однак немає причин тиснути на свою удачу, проводячи ще один такий захід. Неналежна дитина може тримати себе під контролем тільки так довго, навіть коли штучні обмеження, такі як кнопка відключення звуку, ставляться на місце.

 

Були кумедні моменти, такі як, коли президент Трамп стверджував, що ніхто не зробив більше для чорної спільноти з тих пір, як Авраам Лінкольн і озвучив свою неочікуленість щодо використання енергії вітру, що викликає занепокоєння птахів. Таким чином, партизани, як я, прийшли посміхаючись щиро вважаючи, що їх кандидат вийшов на перше місце в переважній моді.

 

По-друге, було кілька значних виносів. Джо Байден в кінцевому підсумку був освіжаючим чесним, хоча і в схемативний спосіб. Незважаючи на його радників. На жаль, це може не допомогти йому в критичному штаті, як Пенсільванія. Він взяв на гарячу кнопку спірне питання, яке може коштувати йому більше, ніж кілька голосів. Фрекінг був предметом, і глибоко утримувана позиція Байдена щодо досягнення достатності чистої енергії  в найближчому майбутньому була гаряче обговорена. Чесно кажучи, фрекінг обслуговує викопне паливо енергетичної промисловості, його власника і співробітників, і нікого іншого. Він не обслуговує споживача, оскільки фрекінг брудний і дорогий. Це піднімає витрати на енергію і шкодить навколишньому середовищу. Байден був змушений в один момент зазначити, що він не буде забороняти фрекінг, але пізніше він заявив, що його мета полягає в тому, щоб американці жили у чистому довкіллю.   Це була політична помилка? Так і ні. Це була дилема політика і Байден намагався зіграти політика, але потім повернувся до того, що він робить найкраще: бути чесним з американським народом.

 

Найважливіші питання, однак, пов’язані з Covid19 і Законом про доступну охорону здоров’я. Трамп продовжував відбивати від необґрунтованої корупції і несправедливого збагачення Байдена, його сина і братів. Байден відповів коротко, але потім перейшов до пропозиції специфіки з двох найважливіших питань. Я пішов з освідомленням, що Америка більше не є світовим лідером, за винятком смертей від Covid19, тому що нинішній лідер нашої країни дійсно не мав ні плану боротьби з пандемією, ні, незважаючи на його бластер про медичний закон Обами протягом останніх чотирьох років, ніколи не був, і він тепер не готовий запропонувати конкретику про медичний план для американського народу навіть в розпал цієї пандемії. План Трампа на посаді президента просто полягає в тому, щоб переобратися і затьмарити здобутки своїх попередників, що в його нарцисичному розумі якимось чином піднімуть йому п очі історії.

 

Остаточні заяви в кінцевому підсумку приніс все це назад для мене. Трамп нічого не сказав про речовину. Джо Байден поспілкувався безпосередньо з присутніми і підкреслив, що його метою було повернути порядність.

 

«Я на початку сказав, що в бюлетені тут є характер цієї країни. Порядність. Честь. Повага. Ставитися до людей гідно. Переконавшись, що у кожного є навіть шанс одержати цю гідність. Тепер я збираюся переконати, що ви отримаєте це. Ви не отримували його останні чотири роки “.

 

Це було досить добре для мене, навіть якби я не визначився раніше. Америка потребує порядності, честі і поваги. Америка не може пережити ще чотири роки бластеру, брехні і самозамови. Кожна людина в Америці має право на гідність! В адміністрації Трампа немає гідності.

 

23 жовтня 2020 року                                                   Аскольд С. Лозинський